Bedrijfswageninrichting

EBI Bedrijfswageninrichting maakt gebruikt van de systemen en modules van BEKS Bedrijfswageninrichtingen. We werken nauw samen, en zijn daarom ook officieel dealer.

Het systeem van BEKS zal u meer dan tevreden stemmen! Ze hebben een systeem ontwikkeld dat voldoet aan alle eisen en speciale aanvragen die zij ontvingen vanuit alle branches. De belangrijkste voordelen voor u op een rij:

 • Bespaar kosten door meer laadvolume
  U beschikt over 50 tot wel 75% meer bruikbaar laadvolume door slimmer gebruik te maken van de beschikbare ruimte in uw bedrijfswagen(s). U kunt meer tegelijk vervoeren, waardoor u bespaart op brandstofkosten. Of bespaar of de aanschafkosten, als u dankzij ons systeem met een kleinere wagen af kunt!

 • Vergroot het overzicht en werk efficiënter
  Uw gereedschappen en materialen of uw verkoopassortiment worden overzichtelijk opgeborgen. U kunt alles snel pakken en laten zien, zonder in de wagen te moeten klimmen. De lades zijn onderling eenvoudig te verwisselen.

 • Bespaar tijd en ergernis, elke dag weer
  U kunt alle benodigde spullen meenemen en ziet in één oogopslag waar u moet zijn. Dat voorkomt onnodig zoeken of mis grijpen. Vakverdeling voor de lades is optioneel en kunt u ook zelf eenvoudig aanbrengen.

 • Verleng de levensduur van uw gereedschappen
  Voorkom onnodige beschadigingen door schuiven of stapelen van spullen in uw bedrijfswagens en u heeft langer plezier van een goede gereedschappen.

 • Verlaag uw afschrijvingskosten
  Door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige materialen als RVS en aluminium en een degelijke techniek, is een lange levensduur van het systeem gegarandeerd. Het is zelfs goed mogelijk om het systeem over te plaatsen in een nieuwe bedrijfswagen.

 • Rij veiliger en beter in uw bedrijfswagen(s)
  Door een goede gewichtsverdeling en lichtgewicht materialen verhoogt u uw veiligheid en zorgt u voor optimale rijeigenschappen van uw bedrijfswagens(s).

 • Verklein de kans op diefstal
  Uw materialen en dure gereedschappen zijn van buitenaf niet meer zichtbaar en dat maakt uw bedrijfswagen(s) minder inbraakgevoelig.